Kurssit

Tule rentoutumaan saven parissa!SAVIPAJA 2-4 henkilöä


Kootkaa kaveriporukka ja tulkaa kokeilemaan keramiikan tekemisestä. Savipaja tekee monella tavalla hyvää. Saat viettää aikaa ystäviesi kanssa. Voit luoda vapaasti omin käsin. Saven muovaaminen rentouttaa ja juurruttaa samaan tapaan kuin mullan kuopsutus tai paljain jaloin kävely. Uusien asioiden kokeilu saa aivoissa aikaan uusia hermoyhteyksiä. Saviluomuksesi voi yllättää sinut. Samalla tuet pienyrittäjää.

Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta. Savipajassa tutustutaan erilaisiin saven käsinrakennustekniikoihin kuten nipistely-, makkara- ja levytekniikkaan. Jos tekniikat ovat osallistujille jo entuudestaan tuttuja, voidaan niiden esittely jättää väliin ja käyttää koko aika saven kanssa. Kurssilla saat halutessasi ohjeita erilaisten esineiden tekemiseen tai voit luoda vapaasti mitä ja miten haluat.

Savena käytetään pilkullista vaaleaa kivitavarasavea. Poltan ja lasitan kurssilla syntyneet luomukset elintarvikekelpoisella lasitteella. Valmiit luomukset ovat noudettavissa noin kolmen-neljän viikon kuluttua kurssista.

Kurssin kesto on 2-3 tuntia ja hinta 35 euroa per henkilö sisältää:

- alustuksen keramiikan tekemisen vaiheista ja eri tekniikoista

- ohjauksen ja työvälineet

- 1 kg savea (lisäsavi +10 euroa/kilo)

- kahvia ja teetä

- raakapolton

- lasituksen valintasi mukaan joko vaalealla tai värittömällä lasitteella

- lasituspolton


Kurssi pidetään meillä kotona pirtissä (Teiniementie 120, 31810 Oriniemi).

Ota yhteyttä, niin sovitaan ajankohdasta.


Huom! Kissa- ja koira-allergiset: savipajan tiloissa oleskelee kissa. Talon muissa tiloissa asustelee kaksi koiraa.